Schriftelijke veiling sluiting 9 juli 2020

DE KAVELLIJST, SCANS EN ORDERLIJST VINDT U ONDERAAN DEZE ‘BRIEF’

Aan: Leden Po&Po
Onderwerp: Schriftelijke veiling

Geacht medelid,

Voor onze gezondheid en volgens het advies van de overheid hebben wij tot nader order geen bijeenkomsten en dus ook geen veilingen.

Wegens de gezondheidssituatie van onze veilingcommissaris en zijn trouwe hulp, Arie Zonjee en Ot Louw, hebben wij een vacature voor veilingcommissaris (zie ook de oproep in het Verenigingsnieuws). Voor informatie over deze functie omschrijving van de werkzaamheden kunt u bij mij terecht.

Ondanks deze situatie hebben wij als Po&Po de beslissing genomen om een schriftelijke veiling te organiseren. Deze veiling omvat ca. 300 kavels, meest poststukken en loopt tot vrijdag 9 juli, daarna worden de kavels toegewezen. De kavellijsten worden via e-mail verstuurd aan de leden met een e-mail adres en deze brief gaat per post naar leden zonder e-mail die, indien gewenst, een kavellijst aan kunnen vragen.

Van veel kavels is een scan gemaakt. Deze scans vindt u hieronder in een bijlage. Mocht u nog een aanvullende scan willen hebben dan kan dat aangevraagd worden door de digitale leden per e-mail. Aanvraag van scans door leden zonder e-mail kan ook geregeld worden tegen onkostenvergoeding.

Als inzender kunt u kavels inzenden van enkele stukken dus geen partijen, dozen en albums. Neem voor het laatste even contact op. Geniet van de veiling en hopelijk zijn er aanvullingen voor uw verzameling.

Met vriendelijke groeten en tot spoedig weerziens,
Erik Th. Matzinger
Bestuurslid Po&Po

Bijlagen:
Kavellijst schriftelijke veiling sluiting 9 juli 2020.

Scans schriftelijke veiling sluiting 9 juli 2020.

Orderlijst schriftelijke veiling sluiting 9 juli 2020.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *