Schriftelijke veiling sluiting 28 augustus 2020

DE KAVELLIJST, SCANS EN ORDERLIJST VINDT U ONDERAAN DEZE ‘BRIEF’

Aan: Leden Po & Po
Breda: 19 juli 2020
Onderwerp: Schriftelijke veiling eindigend 28 augustus 2020

Geacht medelid,

De eerste schriftelijke veiling (met sluitingsdatum 9 juli) was een succes: 36 bieders en voor sommige stukken werd er flink doorgeboden. Ongeveer 120 kavels vonden hun weg naar onze leden.

Wegens de gezondheidssituatie van onze veilingcommissaris en zijn trouwe hulp, hebben wij een vacature voor veilingcommissaris (zie ook de oproep in het Verenigingsnieuws). Voor informatie over deze functie omschrijving van de werkzaamheden kunt u bij mij terecht.

Deze veiling omvat vele nieuwe kavels waaronder luchtpost en arbeidslijsten (einde van de kavellijst).

De kavellijsten worden via e-mail verstuurd aan de leden met een e-mail adres en deze brief gaat per post naar leden zonder e-mail die, indien gewenst, een kavellijst aan kunnen vragen bij Henk Kolner. Van veel kavels is een scan gemaakt en deze scans worden op de site geplaatst. Mocht u 
nog een aanvullende scan willen hebben dan kan dat aangevraagd worden door de digitale leden per e-mail. Aanvraag van scans door leden zonder e-mail kan ook geregeld worden tegen onkostenvergoeding.

Als inzender kunt u kavels inzenden van enkele stukken dus geen partijen, dozen en albums en neem voor het laatste even contact op. Wel is er een overschot aan postwaardestukken en wij bieden de gelegenheid om uw verzameling aan te vullen. U kunt uw mancolijstje doorsturen en wij zullen kijken wat we aan kunnen vullen. De prijs zal in overleg worden vastgesteld.

Geniet van de veiling en hopelijk zijn er aanvullingen voor uw verzameling.
Met vriendelijke groeten en tot spoedig weerziens,
Erik Th. Matzinger
Bestuurslid Po & Po

Bijlagen:
Kavellijst schriftelijke veiling sluiting 28 augustus juli 2020.

Scans schriftelijke veiling sluiting 28 augustus 2020.

Orderlijst schriftelijke veiling sluiting 28 augustus 2020.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *