Schriftelijke veiling sluiting 8 oktober 2020

DE KAVELLIJST, SCANS EN ORDERLIJST VINDT U ONDERAAN DEZE ‘BRIEF’

Aan: Leden Po&Po

Breda: 13 september 2020

Onderwerp: Schriftelijke veiling eindigend 8 oktober 2020 ; 24h00

Geacht medelid,

Na de eerste twee, door COVID-19 geïnitieerde, veilingen hebben we weer mooi materiaal binnen gekregen die het mogelijk maak om een derde veiling te organiseren. Buiten de PWS zijn er nieuwe kavels te vinden in de ongefrankeerde brieven, Overzee, vroegst bekende datum postwaardestukken, enz.

De 2de veiling gaf zelfs een groter succes dan de eerste, er werden 182 kavels toegevoegd aan de verzamelingen van onze leden.

De kavellijsten worden via e-mail verstuurd aan de leden met een e-mail adres en deze brief gaat per post naar leden zonder e-mail die, indien gewenst, een kavellijst aan kunnen vragen bij Henk Kolner.

Van veel kavels is een scan gemaakt en deze scans worden op de site geplaatst. Mocht u nog een aanvullende scan willen hebben dan kan dat aangevraagd worden door de digitale leden per e-mail (erik.matzinger@gmail.com). Aanvraag van scans door leden zonder e-mail kan ook geregeld worden tegen onkostenvergoeding.

Als inzender kunt u altijd goede kavels inzenden van enkele stukken dus geen partijen, dozen en albums. Neem voor het laatste even contact op.

Wel is er een overschot aan postwaardestukken en wij bieden de gelegenheid om uw verzameling aan te vullen. U kunt uw mancolijstje doorsturen en wij zullen kijken wat we aan kunnen vullen. De prijs zal in overleg worden vastgesteld.

Geniet weer van de veiling en hopelijk zijn er aanvullingen voor uw verzameling.

Met vriendelijke groeten en tot spoedig weerziens,

Erik Th. Matzinger
Bestuurslid Po&Po

Bijlagen:
Kavellijst schriftelijke veiling sluiting 8 oktober 2020.

Scans schriftelijke veiling sluiting 8 oktober 2020. Tip: u kunt de pagina’s met scans op uw scherm enkele malen uitvergroten om details in groter formaat te kunnen bekijken.

Orderlijst schriftelijke veiling sluiting 8 oktober 2020.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *